Väderprognos för 5 dagar

tisdag 23 maj 2017

Äntligen!Jag har varit utan nätet sedan fredag morgon. äntligen efter många dagar fungerar allt igen. Jag gjorde en koll först via mobilen, men inget hjälpte. Då ringde jag Telia's support och bad om hjälp. De såg snabbt att de inte får kontakt med min rauter, inte konstigt egentligen för den fungerade inte som den skulle. Den lyste bara rött och några av lamporna blinkade gult. Sedan vid vidare koll insåg de att det var nåt med ledningarna utanför huset. Nu äntligen fungerar allt igen. Hoppas att detta är en engångshändelse i alla fall. Det är urtrist att inte ens kunna läsa nyheterna ordentligt. Allt är så småttigt i mobilen!

Jag har kelat extra mycket med Sötaste Fröken, lyssnat på bok , musik och virkade vidare. Det är jättekul att se hur sjalen växer!


Den är snart klar och jag har gott om garn till andra projekt! Jag har inte bestämt än vad det ska bli, men nåt kul blir det säkert. Jag får ta en rundtur bland alla mönster igen!

Tur att vädret har varit fint, fast lite väl blåsigt är det nog. Jag har stängt av alla element och har ändå behagliga 22-23 grader inne.
Nu ska jag ta mig en runda och se vad ni har haft för er sedan i fredags!

Ha en fortsatt trevlig tisdag!


 /Julia

4 kommentarer:

 1. Säger matte också när hon inte kommer ut på nätet, händer sällan men det är störigt och just inte kunna se nyheter mm.
  Oj så långt du kommit på sjalen.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag virkar på. Vill gärna prova Pleddgarnet 😛, men inte innan denna är klar!

   Radera
 2. Duktig du är på att virka :) Jag har gett upp för flera år sedan. Snyggt med virkade alster ..

  Är inne på datorn nu, det går inget vidare att kommentera i mobilen tycker jag, så jag passar på att kolla alla bloggar när jag är inne på datorn i stället.

  Tasskram till dig och kissen :)

  SvaraRadera