Väderprognos för 5 dagar

söndag 16 april 2017

Glad Påsk!

Vi har det jättebra! Gulligaste Eva kom på en snabbis på långfredagen. Vi hade en härlig pratstund.
Vi planerar en utflykt till minneslunden, där min man ligger, när vädret blir bättre.
Jag berättade att jag skulle bli tvungen att åka till Arninge för att hämta ett paket. Det är mig en gåta varför paketet hamnade där. Eva sa att hon kunde hämta den åt mig. Det var jättegulligt gjort. Färdtjänsten kostar mig minst 150,-  t/r vart jag är åker inom 3 mils radie. Dom pengarna kan jag definitivt använda bättre. Jag åker ingenstans om jag inte måste.
Jag bakade en plåt Madelene kakor åt henne i morse som tack. Hon hade bråttom idag då hon kom med paketet så jag la dem i en påse, som hon fick ta med.

Jag fick ett annat paket som jag reagerade starkt på. Jag beställde en reservdel till Amandas vattenfontän. Den kom, men inte i min brevlåda! Människorna hade packat den i en jättelåda med massor med bubbelpast. Ni vet såna avlånga lite större kuddar.


Ni kan se själva. Denna lilla paket, som ledigt kunde rymmas i ett stort postkuvert, (som hade kunnat levereras i brevlådan) hade dom skickat i denna jättekartong. Hemtjänsten var snälla och hämtade den på mitt vanliga "utlämningsställe". Jag fattar inte! ÄR detta klimatvänlig?  Jag klagar inte över fraktavgiften på 49,-, men visst är det onödigt att skicka små grejer i stora paket. Jag hittade knappt reservdelen i kartongen... Jag har råkat ut för detta vid ett flertal tillfällen! Mindre saker i jättelådor, som måste hämtas. Så onödigt.
Nu har jag gnällt färdig för idag *skrattar*. Hoppas att ni inte har tröttnat 😻...

Ha en fortsatt trevlig Påsk helg!


 /Julia

4 kommentarer:

 1. Glad Påsk till er också!
  Det där har vi också råkat utför, helt onödigt med de där stora lådorna när det bara är en liten sak som inte är ömtålig. Vi brukar få stora paket som matte får hämta ut när hon beställer mina ögondroppar, hade det varit efter storleken på det vi beställer hade det lätt gått in i vår brevlåda.
  Snällt att de hämtade ut dina paket.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hemtjänsten måste hämta mina paket så länge de är på "rätt" utlämningsställen. Eva var underbar när hon besparade mig en egentligen onödig resa. Jag har åkt dit jag måste så länge, nu vill jag bestämma själv vart jag vill åka.

   Radera
 2. Råkat ut för samma sak, en liten sak i en stor kartong, rätt förpackad hade den gått ner i min postlåda😵

  SvaraRadera