Väderprognos för 5 dagar

onsdag 1 mars 2017

Idag har det hänt massor...


Det allra bästa är ju att min lilla älskling är hemma igen, äntligen!


Skönt att koppla av i rätt säng. Oj så vi ska gosa ikväll. Våra goskonton är ju tomma sedan länge. Visst har Amanda gosat med söta P och K, men de var ju inte matte!!!


Sen hade min arbetsstol kommit. Den måste ställas in och just nu står den på laddning. Jag måste få hjälp med inställningen, så jag ringer arbetsterapeuten imorgon och berättar att stolen är här och hon är välkommen att ställa in den.

Dessutom har jag nya "leksaker" på muggen. En liten lampa som lyser upp när jag kommer in i badrummet.Den skiftar färg också. Jättebra när man måste gå upp klockan mitt-i-natten. Den är batteridriven och rörelsekänslig. Jag lär väl få se ikväll om den reagerar på Söta Fröken också.

Jag har hunnit med att baka en allt-i-en "sockerkaka", som jag gräddade som muffins, men jag är inte nöjd med receptet. Det är en gammal recept från 80-talet av Delia Smith, som jag hittade på nätet.De blev allt för söta, så jag måste kontrollera receptet en gång till. Jag översatte måtten från engelska vikter. Bäst att räkna en gång till, annars får jag helt enkelt minska på sockret eller tillsätta med citronsaft till kakan. Men visst är det smidigt att hälla allt i bunken och blanda, för att sedan grädda. Den kanske blir bättre i en större rund form, eller sockerkaksform. Jag får prova mig fram.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

 /Julia

13 kommentarer:

 1. Åh vad härligt att hon äntligen är hemma! Gissar att ni är lika glada båda två! ♥
  Smart belysning på toaletten, hoppas den fungerar som du har tänkt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är toppen att ha henne 😻 hemma. Hittills har Amanda inte "tänt" lampan 😉

   Radera
 2. Åh så härligt att ni är tillsammans igen! Ni har säkert längtat lika mycket båda två! Visst är det konstigt att det blir allt på en gång.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gjorde vi nog. Det är ingen hejd på goset.
   Jo, så är det ibland 😉.

   Radera
 3. Söta fröken ser väldigt nöjd ut att få komma hem till sin älskade matte. Hur bra man än har det borta så är det ju allra bäst hemma.
  Cool toabelysning, bra och slippa tända allt ljus för då vaknar man ännu mer.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda mår som den lilla prinsessa hon är!
   Belysningen är toppen!

   Radera
 4. Gosande med Amanda härligt.
  Ja vet att engelska måttenheterkan varaett mysterium ibland. Fast hoppas du hittar någe bra så du slipoer ev ha för mycket/lite av nånting. Det ser icalla fall gott ut.
  Toppen med en sån belysning.
  Må så gott ock sköt om er två, kram / Gunilla.😎

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att höra att Amanda är hemma igen. Hoppas det går bra att sköta lådan nu och att du inte får mer ont.

  SvaraRadera
 6. Mysigt med Amandagos igen :D Här har vi faktiskt varit och hälsat på min syster som köpt en birmakatt nyligen. En liten herre med de blåaste ögonen. Vi har även varit ute i Tyllinge, en längre utflykt, för att hälsa på Laika i hennes minneslund.
  Kramar och nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett litet yrväder med andra ord 😻. Jag tänker på er och lilla LaikaGumman. Saknar bloggen. Hoppas att den får vara kvar, även om hon inte finns mer.

   Radera
 7. Så skönt att fina Amanda är hemma igen så ni kan gosa med varandra.

  Fin belysning du har fått på toa också :)

  SvaraRadera