Väderprognos för 5 dagar

måndag 13 juni 2016

Kärt besök


Idag kom Vänner Per på besök. Med sig hade han Snickare Christer, en rörmokare och sin lilla dotter Frida. Vi talade om mitt nya kök. De mätte lite mer noggrant och vi pratade hur det kommer att bli.
Det blir säkert jättefint och jag tyckte att det var bäst att ge Christer fria händer. Han är proffs och vet hur det ska göras.
Han kommer att beställa allt, vilket är jättebra. Över och underskåp, diskbänk, spis med  fläkt. Allt kommer att bli klart i början av juli. Gissa om jag ser fram emot att få ett ordentligt kök, där man kan laga mat utan att stekpannan gör märken i väggen för att det är så trångt.

Per var gullig och tog med ett X antal tomma kartonger, som jag har samlat på mig och inte kan bli av med själv. Dessutom ställde han in gräsklipparen i rastgården, väl gömd under svarta plastsäckar, som skydd mot väder och vind. Skönt nu har jag mer plats ute på verandan igen. Den stod i vägen där jag hade den.

Nu kan jag komma ut lättare om jag vill ut på bus. Jag vet inte om jag ska iväg en sväng före midsommar eller ej. Jag får se hur jag gör. Jag måste ju prata med hemtjänsten också. Jag måste ju ha en ledsagare med mig som hjälp.

Nu ska jag pusta ut och hitta något att äta. Jag har sovit dåligt och är ganska trött, så det får bli nåt enkelt.

Ha en fortsatt trevlig måndag!


 /Julia

8 kommentarer:

 1. Det blir kanon med det nya köket. Skönt att ha experter som antagligen ser det på annat vis än vad man själv gör.
  Midsommar är snart här, kommer fortare än vad man kan tro.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt att få köket fixat! Vad snällt av honom att fixa med gräsklipparen och tomkartongerna.
  Hoppas du får chansen att komma ut på bus och göra något roligt innan midsommar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt att det börjar hända saker i köket. Snällt av Per att titta in och hjälpa till med olika saker. Planerar att titta förbi i eller efter midsommar!

  SvaraRadera
 4. Blir ju toppen med det nya köket, blir det klart till helgen? Klart du ska fara ur på bus innan Midsommar fast jag förstår att det är mycket som ska få fixas med det först.GRATTIS på din dag idag!
  Må så gott och kramizar från oss här uppe i norr/ Gunilla.

  SvaraRadera