Väderprognos för 5 dagar

tisdag 7 juni 2016

Det är varmt


En bra nyhet är att jag har kunnat hitta "mitt" väder igen. Ullna (Golfbana) ligger bara några 100 meter från mig.
Sedan är det toppen att Amanda älskar sitt  nya gömme, som är upphängd på elementet under fönstren mot verandan. Hon sover ofta där och jag har sett henne släpa med sig musebusar att leka med  in i det stora röret. Dynan är jättemjuk och gossig. Hon har det toppen där inne..


Tänk om jag hade köpt denna för länge sedan.

Idag var hon dock jättesur på mig. Jag täckte för luckan till rastgården under tiden min "Hustomte" klippte gräset där inne, hon kunde inte komma ut dit. Jag vill inte riskera att Söta Fröken går ut och blir rädd för gräsklipparen och rymmer. Nätdörren är ju på vid gavel medan gräset klipps där inne, Jag har fått all gräs klippt idag. 


Inte bara inne hos Amanda. Hon hämnades lite efteråt. Hon åt massor av nyklippt gräs och vad som händer sen, vet ju alla kattägare. Hon var gullig nog att lämna ifrån sig det så jag nådde att torka upp pölen efter henne...

Vi önskar er en fortsatt solig tisdag!

 /Julia

8 kommentarer:

 1. Givetvis var hon bara tvungen att gå ut när hon inte kunde, vilken busfia hihi!
  Bra att hon la "resterna" lättillgängligt för dig för matte säger att det gjorde inte hennes katt, de hamnade under säng, soffa mm.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. det händer också. Smulan kräktes gärna i min säng...

   Radera
 2. Så härligt att Amanda trivs i sitt nya kryp-in! Skönt att få gräset klippt också, det går faktiskt inte att låta bli att äta gott gräs även om man vet vad som händer sen! Ta tass om er.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att söta Fröken tycker så mycket om sin nya liggplats! Skönt att få gräset klippt, även om Amanda blev lite sur när det pågick. :)
  Men det var ytterst snällt av henna att kräkas på ett lättåtkomligt ställe tycker matte, det är inte alltid vi gör det... *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, var det gulligt av henne... Hon tänker på sin matte, ❤ Sötnosen ❤

   Radera
 4. Hihi, mycket rart av Amanda att mitt i hämnden ändå ge ifrån sig så du kunde komma åt och städa upp :D Det är kärlek det med, hihi.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo. det är väl det. Lite knepigt ändå när man sitter i rullstol 😉

   Radera