Väderprognos för 5 dagar

onsdag 4 november 2015

Lite nyheter!

Bara några ord och flera bilder från mig. Jag kom lyckligt hem i söndags. I måndags kom kyl och frys redan strax efter klockan 12!
Den står lite fel, men det får vi justera senare, när resten av kökets nya inredning är på plats. I bilden syns ett av gårdagens inköp. En liten tunna med talgbollar till fjäderkottletterna. För Amandas spinnande liveshow! Underhållningen och krogen utanför fönstret har slagit upp portarna för i år!
Igår var jag iväg för att handla, det blev massor. Tur att färdtjänsten kör mig enda till huset! E från hemtjänsten var ett trevligt och tåligt sällskap.
Jag somnade jä'ttetrött och ovaggad igår lkväll, men vaknade rätt så tidigt idag. Jag har roat mig med att läsa bloggar och lite sånt. Tidigt på eftermiddagen kom Postbilen med Amandas "lilla" kattong!
Den var den största hittills! I den fanns många goda och några kuliga saker till min Sötaste Fröken att komma hem till. Till exempel denna mysiga rottingbostad i två våningar. Jag hoppas att hon kommer att gilla den!
Därtill en massa mat, både en 4 kg påse RCs Aegeing +12 torrisar och många burkar med Gourmet Gold tll min lilla läckergom. Och här får ni en titt på Amandas lucka ut till hennes älskade rastgård under min säng!
Detta var allt från mig idag! Hoppas att ni hade en solig onsdag ni också!

Ha en trevlig onsdagskväll!
 /Julia

8 kommentarer:

 1. Oj, vad det händer saker! Förstår att du njuter av att vara hemma och längtar tills Amanda kommer. Så spinnande med allt nytt! Rottingbostaden såg mysig ut, Amanda kommer säkert att gilla den!Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas det ki alla fall ;-). Fast med er katter vet man ju aldrig förrän efteråt!

   Radera
 2. Hoppas verkligen hon gillar nya sängen/boet för det är jättefint.
  Så bra allt blir när det blir klart.
  Mycket som hänt nu och bara känslan att få komma hem gör att man sover gott.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det också, men som sagt med katter vet vi ju aldrig ;-)

   Radera
 3. Det verkar som du är nöjd med renoveringen, hoppas att Amanda blir lika nöjd med sina nymodigheter! Men luckan är i alla fall kvar på samma gamla invanda ställe! Litet gammalt, och litet nytt, det blir en bra blandning!

  SvaraRadera
 4. Trevligt höra att du nu är på plats i DIN stuga igen! Vilken superfin lucka! Var har du köpt rottingbädden? Den verkar fin, vill kanske beställa en till mina missar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattbädden hittar du här:
   http://www.zooplus.se/shop/katt/kattsangar_kattkorgar/kattkorgar_grottor/natur/250882
   Lycka till :)

   Radera