Väderprognos för 5 dagar

söndag 15 juni 2014

Utredningen pågår

Hej kära vänner! En liten uppdatering av läget.

Jag är kvar på sjukhuset och har ont!
Jag får smärtstillande, men själva orsaken är de inte säkra på.
Att jag har en rejäl infektion i kroppen är i alla fall alla överens om. Jag äter antibiotika i stora doser, men jag får tabletter och inte intravenöst,  som i början.
Jag har spontant börjat röra på mig, vilket är toppen, om man bortser ifrån att det gör ont. Jag måste tänka mig för lite.
Jag kan inte ta mig ur sängen än och behöver hjälp med allt. Vilket känns förnedrande för mig.  Dumt säger alla, men så är det.

Nu vet ni hur det ligger till.
Ha det så bra och jag ska göra det jag kan för att krya på mig.
Amanda längtar efter mate, liksom jag längtar efter henne.
Hon har inte blivit stadskatt, utan snälla grannar hjälper till. Hon har allt, utom matte, som hon kan önska sig. I veckorna sover en granne med henne 2 nätter och husse är hos henne onsdag natt och fredag till söndag. Hon har det bra.
Tack för att ni tänker på oss, men vi har det bra efter omständigheterna.
Kramar om er alla!
/Julia

15 kommentarer:

 1. Tänkte precis på dig , jag och matte.
  Åh nu när vi loggade in på bloggen så ser vi att du gjort ett inlägg :)
  Håller tassarna för att dom ska hitta vad som är fel och att antibiotikan hjälper !!
  Tassklappar , Nosbuffar o Kramizar !

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra ifrån dig även om du fortfarande är på sjukhus och har ont!
  Hoppas infektionen snart kommer att ge med sig så du kan få åka hem till de dina igen.
  Snälla grannar som ställer upp, det är guld värt!

  Kramizar & Nospussar i massoe

  SvaraRadera
 3. Matte hälsar att hon förstår precis hur du känner över att behöva hjälp med allt. Visst har de rätt i att det är dumt att tycka så, men det är inte så lätt när man är självständig och är van att klara det mesta själv. Matte har alltid haft svårt att fråga efter och framför allt ta emot hjälp.
  Hoppas verkligen att de snart hittar orsaken till det onda! Det måste vara hemskt för er båda med ovissheten och nu när det har gått så pass lång tid.
  Förstår att både du och Amanda längtar efter varandra.
  Sköt om dig så gott det går och massor av tasskramar och nosbuffar till er alla 3!

  SvaraRadera
 4. Så skönt att höra ifrån dig även om vi hade hoppats att de hade hittat vad det är som gör så ont. Vi tänker på dig och skickar massor med spinnhealing och kramar från matte. Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Så jamarglada vi blev när vi såg att du har skrivit i bloggen! Vi tänker på dig och skickar spinnhealing hela tiden - hoppas att du känner det trots ontet? Mattarna ber för dig också, och de hoppas att du får hjälp och kan lämna sjukhuset innan din födelsedag... för att fylla år på sjukhus är inte särskilt skojigt. Skönt att höra att Amanda blir så väl omtasstagen också - kurr till er alla! från klosterkatterna med matte genom abbemissan Majsan.

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Tänker på dig jättemycket.
  Många kramar.

  SvaraRadera
 7. Vi håller tassar och tummar att du snart ska bli bra igen.
  ♥ Kurrelisvansvifts-Krya-På-Dig-Kramar! ♥

  SvaraRadera
 8. Vi jamar med de övriga här att det är skönt att få lite uppdatering från dig men tråkigt att höra att du fortfarande är kvar i sängen på det sjuka huset.
  Vi tänker på dig och hoppas att du snart ska bli bättre och slippa det onda.
  Spinn och nosgos!

  SvaraRadera
 9. Massor med krya på dig kurr från oss och kram från matte!

  SvaraRadera
 10. Usch, jag tycker stickisarna jobbar på dåligt när de inte hittar felet på dig... :/

  Däremot tror jag att Amanda har det jamarbra med både grannsovning och husse oftare! Hoppas hoppas att du snart får komma hem till henne! :)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 11. Vad många konstiga sjukdomar det finns! Men så skönt att det blir bättre, även om med myrsteg! Hoppas du snart kan klara dig själv igen, jag vet precis hur jobbigt det är att ha hjälp med allting.
  Och vad fint ni kunnat ordna det för Amanda!

  SvaraRadera
 12. Så bra att du kan börja röra dig lite. Synd bara att det ska göra ont! Vi tänker mycket på dig och skickar varma nosbuffar och kramar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. Det låter förhoppningsfullt att det går framåt, även om vi alla såklart önskar att ditt tillfrisknande hade gått ännu fortare. Skönt att du inte behöver oroa dig för Amanda utan kan koncentrera dig helt och fullt på att bli bra. Vi tänker på dig och skickar massor av kramar, tassklappar och spinnhealing! <3

  SvaraRadera
 14. Fint att läsa en uppdatering, även om vi naturligtvis längtar efter den uppdateringen då du skriver att du är återställd och hemma hos Amanda. Är inne på din blogg ofta flera gånger om dan och hoppas varje gång på goda nyheter. Fortsätter hålla tummarna. Alla katter på Södertälje Katthem hälsar också!

  SvaraRadera
 15. Tänkte på dig i fredsgs kväll då vi tog bussen utanför ds Vi spenderade helgen i Vaxholm. Skönt att du börjat krya på dig lite mer
  Bra grannar har du också Kramar från oss i Husum.

  SvaraRadera