Väderprognos för 5 dagar

söndag 1 juni 2014

Utredning pågår...

...jag får antibiotika intravenöst sedan i fredags. De kommer tre ggr om dan med påsen jag får. Den tar ca 1 timme att rinna ner. Den jag får vod midnatt, märker jag inte ens. Jag har en infart på handryggen, så de behöver inte stickas.
Jag har fortfarande mycket ont och som sagt. Utredningen fortsätter. Hoppas att de kan klura ut vad som orsakar smärtan.
Hoppas att ni mår toppen. Jag hör av mig igen när jag kan. Förlåt ån en gång för uteblivna kommentarer.

/Julia

17 kommentarer:

 1. Ligg inte där och tänk på uteblivna kommentarer !
  Håller tassarna för att dom hittar vad som är fel fort fort !!

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas verkligen att de får eda på vad som verkligen orsakar smärtan, vill ju att du ska komma hem. Maken kommer väl och hälsar på dig, fast ni kan ju ha mysigare hemma. De är ju duktiga på ds .Tänker på dig , Kramiz1 Gunilla .

  SvaraRadera
 3. Strunta du i kommentarerna hos alla oss andra för det är inte det viktigaste nu!
  Det enda vi vill nu är att du ska bli bra igen, nått annat räknas inte!
  Hoppas de hittar vad som är fel.

  Kramizar & Pospussar i massor

  SvaraRadera
 4. Vi jamar som Kjelle Bus, tänk inte på uteblivna kommentarer! Vi finns kvar här när du mår bättre. Vi fortsätter hålla tassarna för att de hittar felet snart.
  Vi tänker på dig, Amanda och maken.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Hoppas att de hittar orsaken till smärtan snart.Är Amanda stadsbo med husse nu tills du kommer hem? Vi saknar dig massor och tänker på dig men det viktigaste är att du blir bra omhändertagen nu. Nosbuffar från oss och kram från matte

  SvaraRadera
 6. Vi håller med övriga jamare här ovan. Nu är det viktigaste att få bort det onda. Vi håller tummar och tassar och tänker på dig.
  NosGosar

  SvaraRadera
 7. Vi är inne och kollar din blogg ofta och hoppas hela tiden att de ska ha hittat felet och att du mår bra. En dag blir det så, hoppas det inte dröjer länge. Vi tänker på dig.

  SvaraRadera
 8. Vi saknar dig jättemycket, men precis som de övriga instämmer vi i att nu är det viktiga att komma på bättringsvägen. Håller tassar och tummar hårt för dig och att du snart är hemma igen. Kurr och burr och kram från matte.

  SvaraRadera
 9. Jag instämmer med de andra. Du måste ta hand om dig själv och inte tänka så mycket på "måsten" och annat onödigt. Var sak har sin tid och just nu handlar det om att du måste få bli smärtfri! Vi skickar spinnhealing, ber och tänder ljus vid ikonostasen för dig... och vill du prata, behöver du bara slå en pling. Vi är med dig i både hjärta och böner, det vet du!

  Kram från klostermattarna med katter och hund.

  SvaraRadera
 10. Håller fortfarande tassarna och mattes tummar att du snart blir frisk i din onda rygg
  många kramar till dig
  Tasskram

  SvaraRadera
 11. Usch, så jobbigt du har det! Dumt att det inte verkar ha varit ett ryggskott. Hoppas de har skickliga läkare där som kan hitta och åtgärda felet! Och hoppas att du slipper ha ont nu, det är en jobbig situation för dig ändå. Kryapådig-kramar!

  SvaraRadera
 12. Hihihi, vilken klok fråga Dui och Deco skrev: Är Amanda stadsbo? Hmm, jag hoppas att hon är med husse och har det bra.

  Snart är de nog färdiga med den där redningen och då går ontet bort och du får komma hem till landet igen.

  Frank och jag kurrar och matte tänker på dig!

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 13. Stackars dig, det måste vara hemskt att ha så ont. Säger som de andra, fokusera helt på dig själv och den behandling du får, all kraft måste gå till att besegra det onda nu.
  Många varma kramar från oss

  SvaraRadera
 14. Tassar in och nosar lite. Kurrar lite varma kurr i ditt öra och smyger ut igen innan du vaknar.

  SvaraRadera