Väderprognos för 5 dagar

onsdag 26 juni 2013

Mer Miss Marple….

 

happy_wednesday_rainbow_glitter

… och flera kluriga mordgåtor!

Jag vaknade till regnsmatter vid 6-tiden. Jätteskönt, jag hade ytterdörren öppen i flera timman och fick huset genomvädrat med sval luft. Till slut fick jag faktiskt stänga för jag frös lite. Tänk så skönt det var efter de kvava dagarna som har varit. Luften blev klar och skön att andas igen. Vi har haft runt 20 grader under dagen. Alldeles lagom tycker jag!

Jag hade lyssnat färdigt på de två första deckarna med Miss Marple igår och fortsatte idag med Mord per korrespondens

article

som är nummer tre i ordningen. Lika kul att höra igen, jag hade nästan glömt vad den handlade om. Vissa av böckerna har jag på engelska och vissa på svenska. Roligast är det att höra i original om det går, fast TPB har bara några av böckerna på engelska.

Den var ganska kort och jag hann med att börja på

christie-agatha-a-murder-is-announced-complete-o-unabridged

som får bli min kvällsunderhållningLer! Eftersom jag har läst boken förut är det inte svårt att stänga av den när jag blir trött. Värre är det med nya spännande böcker. Dem har jag svårt för att stänga av mitt i.

Tjejerna har sovit mycket idag. Trist ute när det regnar, bättre att vara inne hos matte! Vi har busat när de kände för att röra på sig. Amanda hämtade de musebusar som jag kastade och Smulan jagade torrisar. Tänk att de måste tröttas ut och dödas ordentligt innan hon äter upp dem. Hon är rolig, Smulan.

Ha en trevlig onsdagskväll!

I fotölj /Julia

6 kommentarer:

 1. Åh vad skönt det lät med lite svalka! Här regnade det också i morse, men sen blev det uppehåll. Fram till lunch var det molnigt och riktigt skönt ute men sen kom solen på eftermiddagen och det var 25 grader när matte kom hem på kvällen. Kvavt är det också.
  Kul att Smulan vill jaga maten först :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smulan har jagat torrisarna i hela sitt liv!!! *skrattar högt* Kastar jag dom inte, pillar hon fram en och sen tassar till den så den kanar över golvet! Sen ÄR det jakt-dags ;-)

   Radera
 2. Rätt så skönt med lite svalka när det varit varmt en tid, särskilt när det är den kvava värmen.
  De böckerna kan inte vara så långa om du hinner med ett par om dagen, hihi!
  Det är nog godare och roligare att jaga sin mat lite, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böckerna är bara 5-6 timmar långa, så nog hinner jag med två om dan av dem :)

   Radera
 3. Här var det också regnigt i onsdags tror jag :)
  Jo det var det faktiskt !
  Matte som har söm-ester är inte helt nöjd med det , men snart kan man se botten på tvättkorgen och matte har rensat ut en massa ur garderoberna.
  Blivit flera kassar med både ge bort grejer och kasta grejer :)

  SvaraRadera