Väderprognos för 5 dagar

lördag 29 juni 2013

Hej soliga lördag!

 

00051

Nu är vi bara tvungna att köpa en ny brödrost! Mammas 20 år gamla, som jag ärvde, sjunger verkligen på sista versen. Den har två lägen kvar. Mycket lättrostade eller brända brödskivor. Den mycket lättrostade kan ju avhjälpas med att trycka ner skivorna två gånger (minst) för att få färg på dem, men om jag ändrar läget på knappen hur hårt den ska rosta från läget ett det allra minsta är det risk för brand.

Så vi tog en runda ute i cyberrymden och hittade en billig brödrost SEB9664_11 hos SIBA. Inte nog med det, de hade en kampanj om köp tre och betala för två. Så vi köpte ett kombinerad seb9661_5 våffeljärn som gör munkar också och en som kan göra seb9660  cupcakes. För det facila priset av 398:- för alla tre apparaterna! Vi gillar att de har gratis frakt om man inte behöver sakerna “igår”, det vill säga jättefort! De hinner nog komma under nästa vecka ändå, så maken kan ta med sig dem på fredag.

Troligen gör vi våfflor, eller munkar och cupcakes nästa vecka Tänker, för att prova våra nyaste leksaker Nyah-Nyah.

Ha en härlig lördag!

7j /Julia

4 kommentarer:

 1. Vad spännande att prova de nya sakerna då!
  Brödrostar kan verkligen vara lynniga, hihi, det är allt eller inget när de blir gamla.
  Bra pris på grejorna.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gamla elgrejor är ju lynniga.
   Visst är det toppen att de "ger" bort den billigaste grunkan om man handlar tre "Andersson" saker. Rena turen att alla våra bara kostade 199:- styck :)

   Radera
 2. Hej regniga lördag , jamar jag.
  Fast nu när det blåser halv storm så verkar det faktiskt klarna upp :)
  Vilket fynd-pris det var på alla dom sakerna !
  Min matte gillar också gratis frakt :)
  I förmiddags åkte matte o husse in till Teliabutiken o hämtade det mobila bredbandet och nu eftermiddags när matte kopplade in det så konstaterar hon att hastigheten är så låg att det inte ens går att logga in på mailen :(
  Så det ska dom få uppstoppad på nåt lämpligt ställe på Teliabutiken på måndag kl. 10:00 när dom öppnar :)
  Så nu surfar vi med hjälp av mattes mobiltelefon som har ett 3 abonnemang i sig och som kommer upp i hastigheter på en 2 Mbit/s istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bedrövligt! Det finns faktiskt inga andra ord för hur Telia behandlar er.
   Jag har ju deras mobila bredband (den dyraste varianten) och den fungerar bra här på vischan. Hoppas att dom löser allt ert trassel med datornät och kabel tv snarast!

   Radera