Väderprognos för 5 dagar

söndag 3 juni 2018

En liten uppdatering


Hur har ni det i värmen? Vi har några grader svalare inne än det är ute, skönt. Det börjar bli liiite för varmt för min smak...

Bästaste P var här i onsdags. Som vanligt med lite verktyg. Han satte upp en brandsläckare åt mig.


Den sitter precis ovanför Söta Frökens matskål. Jag hade köpt en vit stor, alltför stor för mig att hantera, så vi bytte i höstas. Han fick min 6kg vita och jag fick denna lilla 2kg svarta istället.
Nu är vi skyddade med brandvarnare, brandfilt och pulversläckare. Eftersom jag aldrig har "öppen" eld, så klarar vi oss nog.
Som ett litet tack fick han med sig två burkar aprikosmarmelad, sjalen till lilla F, som ni såg bild på tidigare och en signerad kokbok.

Jag var en smula irriterad igår. Jag ville gärna se Sthlm Maraton (en årlig tradition liksom Vasaloppet), men det gick inte. TV4 är ju en gratiskanal, om man har TV med fungerande antenn. Vilket jag inte har! Jag trodde i min enfald att jag kunde se evenemanget på datorn, men se det gick inte. Jag ser oftast TV på datorn och ja, jag betalar TV licens!
Den sändes bara på sportkanalen hos C More. Vilket jag inte hade lust att betala exra för. Jag har deras billigaste, men inte Sporten. Det är orättvist att det inte sändes på TV4Play utan extra kostnader. Jag såg i alla fall starten hos en kvällstidnings direktsändning, men det är inte samma sak, då det bröt sändningen efter en stund.
Nåja, jag överlevde utan Maraton. Fast visst hade det varit lite kul att hålla traditionen vid liv.

Vi önskar er en fortsatt skön söndag!


 /Julia

2 kommentarer:

  1. De stora brandsläckarna är tunga så det är nog bättre med en liten till er och skulle olyckan vara framme och man tar det snabbt så kan det räcka.
    Vad trist att du inte kunde se maratonet.

    Kramar & Nospussar

    SvaraRadera