Väderprognos för 5 dagar

onsdag 14 februari 2018

Jag mår bra!


Jag mår bra och fick det bekräftad av min gulliga doktor. Mina prover är jättebra, liksom min diabetes. Jag har har fuskat lite, det ska jag absolut inte sticka under stolen, men mina värden är toppen, sedan vi justerade Metforminet i höstas.

Jag virkar på och Amanda "lägger sig i" som vanligt. Mattes "snören" är ju lite kul, fast man är 16 år ung. Just nu har jag virkat klart en avlång sjal och jag har lite kvar av min filt. Det är bra att växla mellan olika saker för då tröttnar man inte så lätt.
Jag har ett fint garn lager, så det är bara hitta på nya projekt. Jag tycker mycket om de nya "cakes" garnerna. Rejäla kakor på oftast 200 g och mååånga meter att virka kuliga saker av. Allra best tycker jag om de ull blandningar som finns hos flera av garnaffärerna på nätet till bra priser och ljuvliga färger, en kaka kan innehålla upp till 5-6 olika väl avvägda färger. Färgerna passar jättebra tillsammans och övergången av en färg till nästa blir harmonisk.

Ledsen att jag inte skriver oftare, men det händer ju inte mycket i vår värld. Då är det inte lätt att hitta på nåt att skriva om.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!


 /Julia

5 kommentarer:

 1. Alltid kul när du skriver! Härligt att du mår bra! och så kul att det funkar så bra att virka! Ta tass om er! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Jag har precis tagit fram några nystan Drops Eskimo, ett tjockt ljuvligt mjukt ullgarn och en gigantisk virknål (20 mm). Jag såg en kul halsvärmare på nätet och jag bara MÅSTE prova att virka den.
  Lite knepigt med en så stor "stock" att virka med...

  SvaraRadera
 3. Kanon att du mår bra, det gillar vi skarpt.
  Trådar är roliga för de rör på sig hela tiden.
  Man skriver när man har lust och nått att skriva som man vill dela med sig av och alltid lika kul varje gång du skriver.

  Kramar & Nospussar

  PS min syrra tuggar på tuggben just nu och jag tycker det är orättvist för jag har inget och fast min matte säger att jag tuggat upp fortare skär det orättvist ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte lätt att vara en liten hund. Ibland KÄNNS det orättvist, fast det inte är det... egentligen ;-)

   Radera