Väderprognos för 5 dagar

lördag 16 september 2017

Det händer inte mycket


Ledsen att jag inte har hört av mig, men det händer inte mycket just nu. Det vill säga att jag har mycket lite att skriva om.
Jag har fått tillbaka min gamla elrullstol, lite lägre än den var tidigare. Fast det kan inte ha gått igenom den så mycket, eftersom den trasiga framlyktan på höger sida inte är bytt. Om de har pumpat däcken vet jag inte heller, eftersom jag inte har använt elstolen än.

Min sjal är fortfarande inte klar. Jag har gjort en massa annat, då mina händer har gjort för ont. Jag tog väl i lite för mycket ett tag tydligen.
Jag har dock flera projekt i tankarna (både stickning och virkning) och har garn till minst tre av dem, förutom gardinkappan. Återkommer när de blir aktuella.

Annars går våra dagar sin gilla gång. Jag läser massor med ögonen den här gången, så att titta på något annat samtidigt är lite svårt. Det jag läser nu finns inte som talbok, men det gör inget. Det är roligt att läsa, som vanligt, och lyssna på musik samtidigt. Amanda får all den bus och kel tid hon vill ha. Hon kommer ofta och vill leka eller är "mammig" och då avbryter jag det jag gör och ägnar mig uteslutande åt henne.
Hon mår jättebra och är nästan som när hon var mycket yngre. Hon fyller ju 16 nästa gång och är väl inte lika busig som då. Enligt veterinären är hon inte en gammal katt! Hon bär sina år väl och har förhoppningsvis många kvar!
Självklart sover hon mer än förr, men är som sagt nästan lika lekfull, som förr.

Så, nu har ni fått en liten uppdatering, hoppas att det inte blir så långt tills jag skriver igen.

Trevlig helg på er!

 /Julia

9 kommentarer:

 1. Hej på dig, man skriver ju när man får tid och lust, inget tvång med tid eller så. Jag har ju inte skrivit ngt på katternas blogg på evigheter, borde nog uppdatera den snart.
  Ha en trevlig helg du och Amanda <3

  SvaraRadera
 2. Vad märkligt att de inte gått igenom elrullen, sånt som lampor är ju väldigt lätt att hitta fel på. Man borde inte bli förvånad men ändå blir man det hyfsat ofta.
  Vila är viktigt så man orkar busa när lusten faller på, gäller ung som gammal, hihi!
  Det är din blogg och du skriver precis när du vill så du ska inte känna att du håller upp för länge. Mer att vi andra funderar var och hur det är med er.
  Ha det bra och vila händerna nu.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är ju vila mina händer behöver. Jag sover ju med handskydd...
   NI vet ju att jag är inne och kommenterar er blogg och då mår jag bra!!!
   Kram!

   Radera
 3. Alltid trevligt när du skriver! Svårt att inte blir ivrig när det går bra och är roligt med tex virkningen.
  Vi hade hoppats att du skulle få en ny stol, nåja vi får hoppas att allt fungerar som det ska nu i alla fall.
  Önskar att matte och husse lekte lika mycket med oss som du leker med Amanda.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag HAR all tid i världen att leka 😺, jag är ju hemma jämt.

   Radera
 4. Roligt att se Amanda är pigga och glad fortfarande. Hon har väl alla förutsättningar att bli en "old lady" med all uppassning hon får. Tror ni kommer få många fler år tillsammans.

  SvaraRadera
 5. Hi there, constantly i used to check weblog posts here in the early hours in the morning,
  since i enjoy to find out more and more.

  SvaraRadera