Väderprognos för 5 dagar

måndag 30 januari 2017

Hej igen vänner!


I denna säng på Danderyds Sjukhus har jag tillbringat de senaste två veckorna med bäckenbrott. Jag hade fallit två gånger på bara några dagars mellanrum. Hemtjänsten hjälpte mig upp men jag hade jätteont.
Natten till den 17:de larmade jag dem och de larmade ambulansen. Innan den kom ringde jag Käraste A för att berätta, så hon kunde hämta Amanda. Nu finns hon hos bästaste P och mår som den lilla prinsessa hon är.
De inledande undersökningarna vill jag helst glömma, speciellt röntgen!!! Jag hade helvetiskt ont och blev inlagd genast. De första dagarna minns jag knappt på grund av värken. Sedan när läkarna hittade rätt smärtlindring mådde jag bättre.
Idag fick jag lämna sjukhuset och har en så kallad "Trygg hemgång". Det är två tjejer som hjälper mig, nu såhär första dagen hemma. Sedan kommer dom enligt mina önskemål. Vi ska utvärdera mina behov av hjälp och ledsagning.

Nu vet ni. Jag mår ganska bra och mitt  bäckenbrott läker. Såhär fin i håret blev jag innan jag skulle åka hem. Synd att jag bara kan göra en svans själv...

 /Julia

22 kommentarer:

 1. Usch fy, stackars dig! Du måste ha haft otroligt ont.
  Vi anade att nått hänt men inte att det var nått sånt hemskt.
  Hoppas brottet läker fort fast matte vet att sånt kan ta tid och det påverkar hela kroppen.
  Krya på dig och var rädd om dig!

  Krammar & Nospussar i massor

  SvaraRadera
 2. Oj, oj! Vilken otur. Nu hoppas vi att du läker som du ska utan smärtor. Skönt att du har A och Per.Bra att du får det stöd du behöver hemma enligt dina önskemål. Gissar att en kattfröken är lycklig över att du är hemma. Så vacker fläta!Tröstbuffar från oss och kramar från matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är toppen att ha A och P. Amanda är hos jourmatte P och hennes familj, inte hos Per. Han har nog med sitt :)
   Hon får komma hem när jag är säker på att kunna ta hand om henne igen.

   Radera
 3. Men oj! Stackars dig, det låter inte kul. Hoppas det snart blir bättre. Kram från Ann-Sofie

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem igen. Hoppas du fortsätter krya på dig snabbt så lilla Amanda kan komma hem igen. Hon längtar säkert efter matte även om hon har det toppen hos snälla P.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sötaste Klemens, hos snällaste P, ser nog till att hon får lite extra uppmuntran ^_~

   Radera
  2. Hihi, denna gång är det två andra pojkar, Granit och Tamaro, som svärmar för Amanda. Fröken fnyser mest åt dem;-) men sitter och kikar på lite håll också. Vi är glada åt att få låna lilla fröken. Krya på dig vännen, i lugn och ro.

   Radera
  3. Jasså, Sötaste Fröken har fått nya 😻 beundrare ^_~
   Tack snälla för att Amanda får vara hos er ett tag till!

   Radera
  4. Sötaste fröken verkar rätt nöjd, fast hon saknar hemma och matte. Hon sover på min kudde eller arm, kurrar och buffar, äter bra nu(det tog ett par dagar) och sköter resten finfint. När du är redo kommer hon hem.

   Radera
  5. Hon sover precis som vanligt, det är därför jag har två kuddar i sängen...
   Skönt att höra å tack än en gång för att ni tar hand om henne, när jag inte kan!

   Radera
 5. Tänk, jag VISSTE inombords att något hade hänt när du inte bloggade på så länge...! Känns tröstande att du fått komma hem nu, och att du har tillgång till bra hjälp. Hur det är att vänta på att smärtlindringen skall fungera optimalt minns jag livligt från när min nacke gick sönder... de tre dagar det tog gick jag som i trance, inlåst i mig själv av smärtorna. Mamma och jag sänder våra varmaste kramar och hoppas att du snart är pigg igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det TAR flera dagar innan smärtlindringen blir rätt! Tur att jag har gulliga människor runt mig, så att jag INTE behövde oroa mig för Amanda, när det var som värst! Snart får hon komma hem, hoppas jag.

   Radera
 6. Men oj har tänkt på dig och verkligen funderat över varför du inte bloggat på länge. Det var inte kul nyheter men hoppas du kryar på dig och att det läjet fort. Bra att du har Amanda hos dem du har förtroende för och sklter henne på bästa sätt. Hon mår säkert toppen.
  Jätte fin fläta också.
  Må så gott och var rädd om dig.
  Kramizar från oss här i norr/ Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att vara hemma igen. Nu är det bara Amanda som fattas!

   Radera
 7. Tänk att jag också kände på mig att något hade hänt. Skönt att det inte gick värre än det gjorde. Hoppas du snart blir bättre så du får hem söta Fröken, gissar att ni längtar lika mycket båda två även fast hon har det bra hos P. Hemma är alltid bästast.
  Vilken underbart fin fläta och vilken otroligt fin grå färg på håret! Jättevackert!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack 😻 allt har naturen gett mig och nog är det fler än Fifty Shades of Grey på håret 😼

   Radera
 8. wow så vackert hår och jättefin fläta du har., sådan fläta skulle jag också vilja ha :)

  Hoppas du fortsätter att krya på dig så din fina kisse kan komma hem till dig igen <3 <3

  tasskram

  SvaraRadera
 9. Oh dear! What you've been through. I'm glad you are safe and sound. I'm so happy you are home. Sending lots of purrs to you. I hope you are healing fast =^x^=

  SvaraRadera