Väderprognos för 5 dagar

lördag 8 oktober 2016

Ja, då har dagarna rusat iväg igen...


Det har hänt en del kuligt under de dagar som har gått. Till exempel har min "Hustomte" varit och klippt gräset för troligtvis sista gången för året.


Han är så duktig och gullig som tar sig tid att hjälpa mig, han har också trimmat de spretigaste buskarna på tomten, kört bort gren-avfallet och fallfrukten.


Självklart gör han det mot en blygsam ersättning. Han har till och med lovat att hjälpa till med snöskottning i viner vid behov. Han är toppen.

Min käre vän med den stora verktygsväskan har lovat att komma förbi och sätta upp min lite annorlunda brandvarnare, förmodligen redan kommande vecka, om han hinner. Bild på den kommer när den sitter på plats! Jag har lovat att bjuda på mina smarriga muffins när han kommer.

Sötaste Fröken Amanda ligger gärna i sin rottingkoja under mitt skrivbord i sovrummet. Det var bra att jag inte hann ge bort den. Det är möjligt att tvätten av dynorna i kojan gjorde susen. Jag sände iväg den med övrig tvätt i augusti. Nu luktar den ju precis som min nybäddade säng, efter byte av rena sängkläder.

Vi önskar er alla en jättefin hösthelg!

 /Julia

9 kommentarer:

 1. Härligt att få det fint i trädgården.
  Det är viktigt att det luktar rätt när vi småttingar ska vila, helst ska det lukta matte eller sånt som luktar gottkring matte som nu att Amandas dyna blev tvättad.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Så skönt när det funkar, man blir så glad när det blir bra!Ta tass om er! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Ja det ser ut att vara en riktig fart på din snälla hustomte. Härligt att få den hjälpen och väldigt snällt av honom att hjälpa till :)
  Mysigt att Amanda har ännu en gosig sovplats att välja mellan, för sovplatser kan man aldrig ha för många :D
  Nospussar

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det ser rintigt härligt och mysigt ut i ditt lilla krypin. Kan bara tänka mig lukten av din muffins också. Hoppas din hustomte kommer in och smakar på det goda. Specialntandvatnare? Vad är det för något? Ser fram mot fotot med spänning. Här har vi nu bott i ca en månad och det var det bästa jag gjort. Flickorna flyttar snart ut. Je är i Västerås och jobbar. Je söker jobb här och söderut. Har du kvar din emailadress så kan jag maila mer på den. Sätta in foton. Må så gött och kramizar, Gunilla.
  Amanda gör rätt som gosar i den söta korgen!😉🐈🌹

  SvaraRadera
 5. Specialntandvatnare????
  Jag skrev "lite annorlunda brandvarnare", men det var nog det du menade ^_~
  Bild kommer när den sitter där den ska, jag lovar 😺!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Specialtandvattnare ja skulle inte va så dumt för tänderna.hihihi.😆😆😆😆😀😀😀😉

   Radera