Väderprognos för 5 dagar

fredag 9 september 2016

Ännu en kär vän på besök!


Min präst och vän Eva kom på besök idag. Det ar länge sedan vi sågs. Hon har ju jobbat på annan ort sedan i våras, samtidigt som hon skrev färdigt sin bok.
Nu är hon hemma igen och hade en stund över och kom för en trevlig pratstund idag på förmiddan. Vi hade en härlig pratstund under några timmar. Det var jättekul att hon tog sig tid!

Nu har Paralympics börjat och tänk så duktiga de är. De tävlar i det mesta med sina handikapp. 
Jag är nästan tårögd över deras prestationer. Vilka rafflande basketmatcher jag har sett. Tänk vilken kontroll de har på sina rullstolar. För att inte tala om bollen...
Jag har sett simning, friidrott och det mesta som har sänts. Jag är inte uppe på nätterna, utan tittar dagen därpå, på förmiddan.
Idag har vi sett Lillprins Alexanders dop också. Han verkade vara en glad liten en. Han tittade storögt på omgivningen och var bara glad hela tiden.

Nu ska jag återgå till rullstolsbasketmatchen mellan Australien och Turkiet. Australien leder just nu, men det är långt kvar av matchen än.

Ha en fortsatt trevlig fredag! Paralympicsbilderna är lånade på nätet!

 /Julia 

16 kommentarer:

 1. Härligt besök! Extra roligt att träffas när det var ett tag sedanvsist. Paralympierna är verkligen imponerande!
  Ta tass om er! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Australia will win !
  tee..heh... You know I'm an Aussie boy , don't you ?
  =^x^=

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes Puddy Boy ❤, you are Australian moved ✈ to Thailand with your mom and dad recently.

   Radera
 3. Hej igen :) Nu är det evigheter som jag hälsade på dig i din blogg, men vi har inte haft ngt internet sedan vi flyttade till vårt hus i vintras, men inte kommit igång förrän nu igång så nu, men nu börjar det TA FART IGEN.. dET HAR VARIT SVÅRt av ngn anledning att kommentera hos vissa, vet ej varför, men nu när vi får fart på internet så kan jag börja använda min dator igen :) ska bli så roigt att surfa från datorn igen.
  Ha en trevlig söndag
  kram

  SvaraRadera
 4. De är helt fantastiskt duktiga idrottspersoner.
  Trevligt att Eva kom på besök.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. Kul med besök och mycket att prata om. Hon blev väl helt förvånad över att du fått det så fint nu. Paraolympierna är så duktiga. Jag fattar inte hur de kan parera med stolarna i basket och hinna se vars bollrn for. Viljet samatbrte alltså.
  Vi har nu bott en vecka i nya lägenheten och jag har fått 20 min restid med bil. Mot buss i en och en halvtimme.
  Må så gott och sköt om dig, nosissar Amanda. Kramissar Gunilla.

  SvaraRadera
 6. Lite besök gör en allt som oftast mer än glad :) Härligt. Det där med att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord gör en så gott.
  Nospussar

  SvaraRadera
 7. Mjausan, tack jamns för tassentaren hos oss ,mjau
  vi kunde inte godkänna, men vi ska kolla vad felet är.
  Nu är vi iaf på gång att vara ute på nätet igen, så nu ska vi verkligen tassa hos alla våra missevänner igen, jamans kul

  Tass tass

  SvaraRadera
 8. Hej igen, jo nu gick det att godkänna, vet inte vad jag gjorde för fel, eftersom det inte gick nyss, men nu gick det iaf att gokänna :)
  kram

  SvaraRadera