Väderprognos för 5 dagar

söndag 7 augusti 2016

Nu har jag gjort det!


Jo, jag har bytt min vanliga billiga Viaplay så att jag kan se OS. Jag gillar sport och att inte få se OS kändes inte bra. Jag får dra in på annat och byta tillbaka när OS och Paralympics är över. De bjöd på invigningen, men sen var det stop. Nu kan jag se allt jag vill och kan se de sena sändningarna i sängen med hjälp av chromecast om jag inte orkar sitta vid datorn.

Min hustomte var här i fredags och klippte inne hos Amanda och gräsmattan. Det behövdes verkligen. Vi vill inte ha några fästingar och de gillar högt gräs. Han är ju så duktig och hade med sig sin trimmer och körde med den där gräsklipparen inte kunde användas,


Annars händer det väl inget speciellt. Jag har beställt blyband till gardinen som ska fungera som insektsnät för dörren. gardinspiral köpte jag när jag var ute på bus sist.

Nu behövs en kär vän med verktygsväska för att få upp gardinen. Jag är livrädd gör getingar, eftersom jag än allergisk emot dem och såhär kan jag ha öppet hela dagarna. Nästa sommar i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig och solig söndag!


 /Julia

14 kommentarer:

 1. Skönt med privat hustomte som ser vad som ska göras.Hoppas din blybandsbeställning komner snabbt för det kan nli en fin höst också. Då vill du bog ha öppet mer. Bra att du ksn ändra om och se det fu vill på OS. Vet du när paraolympics startar på TV. Är det direkt efter? Jag brukar fökja det så gott det går. Må så gott kramizar från oss/ Gunilla.

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du kan se OS nu och ibland får man kompromissa med sig själv, hihi!
  Nä fy fästingar vill man inte få och helst vill man undvika dom helt och hållet.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är bra att kunna se OS och fästingar vill vi INTE ha 🐱

   Radera
 3. Själv är jag totalt ointresserad av sport, och det är bra för jag har inte tid att titta på det. Hoppas du får hjälp med gardinen snart. Kan du inte fråga nån på hemtjänsten om de kan hjälpa till?

  SvaraRadera
 4. Just detta OS kan ju göra att man rubbar sina tider lite också, men det är ju så kul att se!
  Härligt att få fint utomhus också! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Har läst att det ska vara värsta getingsommaren sen 50-talet, men här har jag knappt sett nån? Kanske 4-5 på hela sommaren! Det var samma sak förra sommaren. Men det är säkert ett dåligt tecken? Stackars dig som är allergisk, men du har väl motmedicin hemma?
  Det ser så fint ut utanför ditt hus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, medicin har jag och jag har nog inte heller sett så många getingar, men haft två inne och det är inte kul. Det tog en stund innan dom hittade ut igen.

   Radera
 6. Fy för de där getingarna. En flög så nära mattes ansikte och ville sätta sig i hennes hår hela tiden, kanske för att det var fuktigt och nytvättat, doftade kanske lockande, men inte ett dugg uppskattat av matte som viftade som en galning innan hon stängde in sig i bilen igen.
  Vi kan väl tycka det är lite dåligt att os inte är tillgängligt för alla.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skandal att inte ALLA kan de OS. Utan dator och viljan att betala extra hade inte jag eller kunnat se den.

   Radera