Väderprognos för 5 dagar

onsdag 9 juli 2014

Nu har jag landat!

Jag har fått ett trevligt rum mot öster. Härligt, så här slipper jag solen när den är som varmast. Jag har till och med ett litet kylskåp på rummet, förutom eget badrum. Lyxigt värre ;-)
De som jag har träffat verkar jättetrevliga och lyssnar på mig. Det tar ju ett tag att lära känna mig och hur jag vill ha och behöver hjälp. Sängen är jätteskön och jag sov jättebra.
Jag var lite orolig över hur det skulle fungera med hjälpen på natten (om jag behövde gå upp), men det var onödigt. Han lyssnade och gjorde precis som jag ville.
Frukosten var som överallt tidigare, men jag saknade apelsinjuice. Nåja, det kan jag skaffa själv och förvara i kylen *fniss*

Jag kommer säkert att trivas och redan nu vet jag att jag kommer att få träffa sjukgymnast och arbetsterapeft (hur det nu stavas) redan idag! Jättebra, jag ska jobba hårt, jag längtar hem och efter Amanda.  Maken ser jag ju lite av, trots att jag ligger på sjukhus. Men mattes pälskling har besöksförbud.


Ha en solig och trevlig onsdag!
Kram
/Julia

7 kommentarer:

 1. Härligt att du har positiva erfarenheter hittills av det nya boendet, hoppas det fortsätter så! :)
  Skönt att du får hjälp att komma igång med rehab redan idag, förstår verkligen att du saknar ditt eget hemma och framför allt Amanda.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Skönt att du fått eget rum med inte alltför mycket sol och inte illa att där finns ett litet kylskåp :)
  Skönt att höra att också personalen är bra och lyssnar på dig !
  Det stavas Arbetsterapeut säger matte ;-)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Skönt att vara på plats! Personalen låter ju bra hittills, vi hoppas att det fortsätter så! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Skönt att det känns bra på det nya stället.
  Matte brukar kalla de där arbetsterapeuterna - puttor, lättare än att säga hela, hihi!
  Du får snacka med Amanda i mobil så hon får höra din röst lite i alla fall men vi säger som innan att vi hoppas verkligen att du snart kommer hem!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. Det är roligt att läsa att det går framåt. Hoppas det inte dröjer så länge innan du är hemma hos Amanda. Hon längtar säkert efter dig.

  SvaraRadera
 6. Jätte skönt att få höra att alla ställer upp för dig , lyssnar på vad du vill säga är ju viktigt. Bra att du kan förse dig med lite drickbart ,matbit att ha i ett eget kylskåp. Solen slipper du ju lite ifrån också då du fått ett rum öster. Men jag förstår ju att du kommer att jobba på för jag känner på mig att du vill hem till dit och speciellt Amanda och makens och ditt fredagsmys. Må så gott nu , fast du ta det lugnt och vila också. Kramiz från Gunilla och alla andra här i Husum!

  SvaraRadera
 7. Härligt att det går på rätt håll nu! Och så skönt att det verkar fungera så bra på Magnolian, det är ju viktigt för tillfrisknandet att man trivs. Förstår att du saknar din pälskling <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera