fredag 8 februari 2013

Äntligen fredag!

 

0094_thumb[1]

Vi sitter och längtar efter att dagen ska bli sen eftermiddag och maken är här igen.Under tiden sitter jag och lyssnar på bok 4 om Kate Brannagan, Blå gener. Den är lika spännande som de tre som jag redan har lyssnat på.

Jag har förslag på kvällens filmunderhållning också! Jag har valt ut ett gäng deckare som vi ännu inte har sett, plus en del andra lika osedda filmer, det slutgiltiga valet får bli makens. Jag kan ju alltid se det jag vill när jag är ensam.

Morgondagen lär gå åt skid VM på SVT och eller Eurosport för maken och fler böcker av Val McDermid för mig. Jag varken kan eller vill ge mig ut på grund av allt det vita min värld består av just nu. Lite spännande bli makens val av klassiska CD skivor som han har med sig till mig.

Det är härligt med musik. Man kan lyssna på bok medan ljuv musik låter i bakgrunden. Jag föredrar instrumental musik och det finns i massor. Gillar det mesta av de gamla kompositörerna. “Modern” klassisk musik förstår jag mig inte på.

Nåja, det gäller att roa mig och låta dagen gå tills maken dyker upp bäst jag kan.

Smulan och Amanda ligger i sin hög i soffan och sover efter morgonracet. De hade sin vanliga jakt efter sopborsten. Oj, så kul de hade. De får mig alltid på gott humör med många skratt, så jag låter dem hållas. Min nya idé om att låta dem busa av sig i början fungerar. De är både trötta och ointresserade efter ett tag, så jag kan städa snabbt efter buset. Nu är det klart i alla fall och jag känner mig belåten efter veckans insatts i städfronten.

Önskar er en fin fredag!

cat-yay-friday /Julia

8 kommentarer:

 1. Fredag är bästa dagen! Så härligt att ha hela helgen framför sig :D
  Så bra att du har dina böcker och musiken nu när snön hindrar dig från att gå ut. Tänk, om vi inte hade haft dem som flyktvägar, förstår inte hur folk som inte läser klarar sig...
  Och så har vi missarna förstås, dem tröttnar man ju aldrig på ♥
  Önskar dig en riktigt mysig helg och håller tummarna att snön snart töar bort.
  Kramar och tassklappar till er alla!

  SvaraRadera
 2. Härligt med fredag! Vi längtar efter veckans bästa mys! Sen gillar vi skidor vi också, ger mycket bra gostillfällen! nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Husse stilla i soffan å jag i min rullstol :)
   Amanda liftar gärna med mig hit å dit ;-)

   Radera
 3. Det brukar vara en bra taktik att låt "busarna" rasa av sig i början på städningen. Efter ett tag brukar man få ha sopborsten för sig själv. Trevlig helg.

  SvaraRadera
 4. Det är så skönt att vila efter en riktig busrunda så jag förstår att tjejerna har lagt sig, hihi!
  Matte har också ljuv musik i bakgrunden ibland när hon lyssnar på bok - det är när jag snackar om för henne att jag också finns här så ge mig full uppmärksamhet, hihi! Ärligt ger hon mig det nästan hela tiden när jag är vaken så jag ska inte klaga!
  Trevlig helg!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har nog en lite katt i dig, du sover i alla fall lika mycket som en ;-)

   Radera