Väderprognos för 5 dagar

torsdag 26 april 2012

Milt och dimmigt, Godmorgon!

 

MoL%20(31)

God och god förresten… Jag vaknade tidigt och jag har ont! All väntan och ilska igår var inte bra för mig! Efter en timme ute blir det kallt och man fryser, även om man är varmt klädd. Man är så utlämnad när man sitter i rullstol.

Äsch, jag ska inte gnälla mer. Jag tar ett par värktabletter så det går över.

Jag är hungrigare än vanligt också. Så här sitter jag med nybryggt thé och ett par mackor. Det är alltid lite lyxigare med riktig mjölk i théet! Jag drack till och med en latte igår eftermiddag till min kanelbulle. Vi köpte några nybakade modell större i bageriet igår. De är jättegoda och jag har en kvar till idag. Mums!

Mot sina vanor, att smaka på min frukost, sover Smulan och Amanda jättegott. De iddes inte göra mig sällskap, jag klev upp alldeles för tidigt. Jag sover kanske middag en stund sen, jag får se om jag behöver eller känner för det.

Det regnade ordentligt igår kväll. Smattrade så mysigt mot rutan i sovrummet. Tjejerna var ute i olika omgångar och kom tillbaka lite blöta. De tycker inte om blötan som kom från himlen.

Det är nästan varmt ute, redan är det dryga 7 plusgrader. Förmodligen är regnet från igår och värmen som ger dimman denna torsdagsmorgon. Himlen är jämn grå, inte den minsta blåa glugg kan jag se. undrar om det blir nån sol alls idag.

Igår var det soligt på dagen och dryga 13 grader. Det var skönt, vi hade öppet en god stund när vi kom hem och tjejerna njöt av solen på verandan under tiden. Maken fick en solig promenad till bussen på eftermiddan.

Jag ska inte göra ett dugg idag. Inte nu på morgonen i alla fall. Jag har för ont och är rätt trött i kroppen efter gårdagens äventyr. Kanske senare, jag har inga måsten, annat än min vanliga träning och kan vara ganska lat utan dåligt samvete.

Ha en trevlig torsdag!

Morrn 42 /Julia

12 kommentarer:

  1. Fy så trist att vakna av att man har ont :(
    Hoppas det gått över med hjälp av värktabletter vid det här laget !
    Här öser regnet ner idag med , så det får bli ännu en sovardag :)
    Jag var uppe en vända när matte o husse åt frukost , för inte ville jag missa att få Hill´s mjukis mat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, nu mår jag bättre tack. Vi har mulet men varmt. +14,3 visar vår termometer!

      Radera
  2. Vår människa nickar igenkännande när hon läste att du vaknade och hade ont... Hon har visst det mer eller mindre varje morgon. Hon påstår att hennes leder är så svullna och stela då, men det brukar bli bättre när hon ätit några stora tabletter och duschat varmt säjer hon.Här har det oxå regnat massor, så mycket så hon var ute och gjorde några kanaler som vattnet skulle rinna i

    SvaraRadera
  3. Tjejerna kanske ville smaka av din middag istället nu när du var uppe för tidigt, hihi!
    Skönt att bara ta det lugnt, blev ju mycket igår.
    Vi har också haft det mulet och grått, trist!

    Kramizar & Vovisar

    SvaraRadera
  4. Hoppas du mår bättre nu.
    I Skövde är det hela 11 grader.Tazz&Kram

    SvaraRadera
  5. Inte kul att vakna av att man har ont. Vet hur det känns.
    Fy på färdtjänsten som krånglade så igår för dig :-( Kalrt man blir arg när man inte fått äta samtidigt som man fryser och får väääänta.

    Hoppas din dag i dag blev bättre :-)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Här har det oxå varit dåligt väder i dag.
    Hoppas du känner dig bättre sedan i går.

    Tasskram på er

    SvaraRadera