fredag 26 september 2014

Grattis min Älskling!

 

foedselsdag317

Idag är det din trettiofemte födelsedag vi firar tillsammans sedan vi träffades i augusti 1979. Vi firade första gången din födelsedag tillsammans då du blev 27-år, jag var 24 den gången.

Tänk så många ljuvliga år vi har fått hittills. Vi har massor med fina minnen som vi har samlat på oss under årens lopp. Alla de gånger vi var ute reste, ibland väldigt långt bort, (Du minns väl din 40-årsdag i Bangkok och våra två ljuvliga veckor på Tobago något senare, innan ön blev en turistparadis? För att inte tala om vår busiga lördag i Nizza, då du inte hade en aning om vart flygtaxin skulle åka med oss klockan halv sex en lördagsmorgon och vi hamnade ute på Arlanda utan bagage OCH pass OCH semester, som du trodde, men visst hade jag våra pass i väskan. Nåt bagage behövde vi inte, inte heller semester. Vi skulle ju bara åka över dagen, första flyget dit och sista hem, fast du visste inget. Det blev en kul överraskning, eller hur???) bland mycket, mycket annat.

Jag tackar varje ögonblick vi har haft och önskar att vi får många, många, många år till!

Jag Älskar Dig!

Jag älskar dig minst lika mycket nej mer, djupare och mera moget, som jag gjorde då vi blev så häftigt förälskade för så länge sedan!

/Din hustru

10 kommentarer: