Väderprognos för 5 dagar

torsdag 2 augusti 2012

Var ute på lite bus!

 

1thursday12

Vi beställde färdtjänsten till halv tio. Den kom som den skulle och vi åkte iväg till biblioteket. Vädret var med oss också. Soligt och runt 20 grader varmt. Tiden inne på biblan blev inte så lång, jag lånade bara två romaner. Jag ville gå i några andra affärer med. Vi var till och med inne på Bolaget och handlade en Bag-in-Box med rött vin från Syd Afrika. Bra att ha hemma om vi skulle få besök.

Sist tog vi mataffären som vanligt. Det var verkligen inte mycket vi behövde.

Viktigaste var nog glassen, som var slut i frysen Blinkar! Vi köpte två olika sorters chokladglass ur ICA’s sortiment och B&J’s  Chocolate Fudge Brownie™, en sort som inte fanns i vår vanliga affär, men som vi verkligen ville smaka på. Den enda sorten som vi har smakat på är Fish Food innan. Vi tycker båda bäst om chokladglass. Nu har vi så det räcker för ett tag i alla fall!

Dessutom köpte vi lite frukt, två askar med körsbärstomater, gott bröd, lite kött att grilla till helgen och deras egentillverkade jättegoda potatissallad.

Hemresan gick lika smidigt. Varför kan det inte alltid få vara så här???

Jag är rätt så mör efter dagens utflykt, men det var jätteroligt att få komma hemifrån några timmar. Jag behöver inte mer underhållning än såhär, men vi har pratat om att ge oss iväg till mer okända mål! Vädret får bestämma när och vart vi ska åka.

Nu blir det OS för hela slanten. Imorrn börjar det roligaste, friidrotten, den gillar vi båda två att titta på. Men först damernas finaler i gymnastik, som visas i eftermiddag! Jag får se hur mycket jag orkar se av den. Oftast har jag ju en bok i mina hörlurar samtidigt.

Ha en jättefin eftermiddag och kväll!

thursday_01 /Julia

12 kommentarer:

  1. Hääärligt att färdtjänsten funkade som det är tänkt idag :)
    Min matte har också köpt hem glass idag = SIA vaniljglass med krossad choklad. Den var smaskens den tyckte vi alla tre :)
    Här ska visst mina 2-benta kolla på Handbollen ikväll och sen ska visst matte titta på en ny humorserie som börjar på 7:an idag. Det är visst samma galna gäng som är med i den som det var i Little Britain. Matte hoppas dennna serie har lika "sjuk" humor :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker inte om vaniljglass alls, rättare sagt själva smaken av vanilj, därför är jag feg och avstår från att prova vissa sorter.
      Vi tittar så länge vi orkar ;-)

      Radera
  2. Härligt att komma iväg en sväng och skönt när det fungerqar med färdtjänsten! Lite utflykter är ju trevligt så man får passa på när man kan.Och idag blev det en medalj! Jippi! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det roligt med ännu en silver :)! Men vi saknar medaljer i flera grenar, som simning och cykel.

      Radera
  3. Visst är det skönt att komma ut en stund då och då - i alla fall när allt fungerar som det ska! B&Js glassar är den godaste glassen jag vet (och jag gillar egentligen inte glass...) Min favorit är "strawberry cheesecake". Väntar nu också på friidrotten. Boxningen och basketen är slut - simning tycker jag är rätt trist, det är så svårt att se vem som vinner... Annars gillar jag alla sporten när man "jagar tid" *fniss.
    Ha det gott!
    pussåkram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för glass-tipset, så länge det INTE är vaniljglass kan jag nog tänka mig att smaka på den vid tillfälle :)
      Det är spännande när de "jagar" tider, höjder eller längder!

      Radera
  4. Det är rätt så kul att komma iväg och göra lite annat och visst det behöver inte vara så mycket. Räcker ibland att bara sätta sig och titta på folk som hastar förbi, hihi!
    Skönt att det gick smidigt med färden, det underlättar rätt så mycket och speciellt om man har glass så vill man ju inte att den ska tina helt!

    Kramizar & Nosgos

    SvaraRadera
  5. Härligt att få komma ut en sväng! =)
    Phish Food - Chokladglass proppad med sega marshmallows, kolasås och fiskar med chokladsmak?! Hmmm...Har jag aldrig smakat men det lät gott.

    Kram till dig och gosenosepussisar till tjejjerna från mig, Bröderna Bus & Busan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fiskarna är av mörk choklad! Den glassen är himmelsk!!!

      Radera
  6. Det låter effektivt att lyssna på en bok samtidigt som man tittar på TV. Hoppas det blir bra resultat i OS idag.

    SvaraRadera