Väderprognos för 5 dagar

lördag 3 mars 2012

God lördagseftermiddag vänner!

 

Puh's lördag

Vi är hemma igen efter vår biblioteks och shopping runda. Vi har fått tag på allt vi ville handla och biblioteket förvånade mig ännu en gång med sin suveräna service!

Jag frågade efter Diana Gabaldons böcker om Claire och Jamie, en serie på sju böcker. Claire som av misstag hamnar på 1700. De hade ingen av dem för tillfället men de ska fixa och skicka dem hem till mig, alla sex som jag bad om. Den sjunde och sista boken har jag redan. Vilken fantastisk service, jag visste inte att de gjorde sånt, men tydligen så! Jag fick med mig några romaner och deckare i alla fall.

Därifrån bar det av till Zooaffären, bara för att fråga efter filter till vår nya vattenfontän, de hade inga just nu men kommer att beställa dem, för det är fler som har frågat efter dem. Vi fick en provpåse kattmat som blir bra som godis i Smulans boll och vi köpte en “röda pricken” pekare till, de hade med på extrapris. De hade en med fem olika mönster på pricken. Jättekul att jaga en stund ibland tycker jamisarna!

Sen gick vi in en sväng på Ö&B och de hade brännbara CD-DVD-skivor. Toppen. Vi köpte också enfärgade fliceplädar 130 X 160 cm för 11:- kr styck! Såna kan man inte ha för många av. Både jag och katterna älskar att ligga på och under dem. De är verkligen varma och väger nästan ingenting! Maken ska ta hem de två jag har i sängen och tvätta dem, sedan kommer Smulan och Amanda få dem, de blir tyvärr lätt noppiga. Men när de är så billiga kan man kosta på sig och köpa några till. Dessutom fick Smulan och Amanda en stor boll gjort av snören med hål i och i bollen finns en liten boll med fjädrar. De är lite avvaktande mot den, men den blir nog kul att jaga och peta i. Jag ska ta en bild på den så ni får se, det är lite svårt att förklara hur den ser ut.

Efter zooaffären var det dags för slutstationen = mataffären. Min lista var inte så lång i och för sig, men man hittar alltid lite mat till extrapris och sånt som man inte har tänkt på. Lite lyx unnade vi oss också, som mandelkubbar till exempel. Jag är barnsligt förtjust i dem och de finns inte alltid.

Middagen blir enkel idag. Kassler till extrapris med butikens egen jättegoda potatissallad, tomater och ett gott bröd till. MUMS!!!

Ha en fortsatt trevlig lördag!

saturday_05/Julia

11 kommentarer:

  1. Låter som en väl utnyttjad dag. Hoppas både böcker och andra inköp utfaller till belåtenhet.

    SvaraRadera
  2. Då har du mycket att se fram emot när böckerna kommer, kul när man blir glatt överraskad!Låter som ni hade en intensiv shoppingtur! Trevlig kväll på er! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir spännande men böckerna och vi hade jättekul!

      Radera
  3. Ni verkar ha haft en toppendag med många fynd både lånade och shoppade.
    Mandelkubbar är gott säger matte, det var längesen hon åt såna nu men mums!

    Kramizar & vovisar

    SvaraRadera
  4. Verkar som om ni fått med er det mesta på listan och lite till :)
    Den där bollen vill jag allt bra gärna se på bild fort som attan ;-)
    Här har dom 2-benta ätit upp Thaimaten som blev över från igår och NÄ jag vill inte smaka !!

    SvaraRadera
  5. Men vilken servis ni hr i erat bibliotek, hurra för dom :) Trodde inte dom gjorde så, att som skickar hem böcker som dom inte har *hemma* Men tydligen.
    Visst är mandelkubbar goda, håller jag med om.

    Här hade det verkligen varit vårväder hela dagen, så nu får det bli *riktig vår framöver.


    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har nog skrivit lite slarvigt, hemsändningen gäller talböcker i Mp3-format och i mitt fall är det sex CD-skivor med omslag och inte "vanliga" tunga böcker :)

      Radera
  6. Vilken härlig IOrbild. Kram i massor

    SvaraRadera